Dotační noviny CYRRUS ADVISORY jsou prvním elektronickým měsíčníkem v České republice, který se komplexně zaměřuje na problematiku dotací.

Pro správné zobrazení povolte obrázky Nebo si přečtěte noviny zde
Dotační Noviny pro soukromý sektor
Dotační služby
Monitoring dotací
O společnosti

Vážení čtenáři,

poslední Dotační noviny roku 2016 pojmeme trošku netradičně. Nejdříve přinášíme shrnující článek k  dotacím v roce 2016 a výhledu na rok následující.

Následně vám předvedeme, že provozujeme nejenom unikátní databázi dotací, Dotační Manager, ale posunuli jsme se zase o něco dále a vyvinuli nový vyhledávač spojený s přímým oslovením odborníků, systém Moji lidi. Pokusili jsme se i o drobnou satiru, pro kterou nebylo lepšího mluvčího než vystudovaného politologa, kolegy Radomíra Věntuse.

Doufáme, že Vás budou naše noviny bavit. A pokud ne, samozřejmě přinášíme také klasický souhrn aktuálních dotačních příležitostí! :-)

Příjemnou cestu světem dotací v roce 2017 přeje redakce Dotačních novin!
Z  alokace každé výzvy je pro velké podniky vyčleněno pouze 20 % prostředků. Významně je přáno malým a středním podnikům, kteří se alespoň z části věnují výzkumu a vývoji vlastních výrobků a služeb. Hitem následujících let jistě budou úspory energie,…..
PF 2017

Každý týden nám zašlete přes 100 dotazů na posouzení možnosti financování vašich projektů. Na všechny odpovídáme a snažíme se pomoct. Ale vzhledem k tomu, že se věnujeme především OP PIK, OP ŽP a IROP, část zájemců směřujeme dále.

V programech, kterým se věnujeme okrajově, se snažíme doporučit naše menší spřátelené dodavatele.  Z těchto důvodů jsme vyvinuli systém Moji lidi, vyhledávač spojený s přímým oslovením dodavatelů, který není ovlivněn žádnou reklamou, množstvím článků, ale pouze kvalitou dodavatelů.

Systém Moji lidi by Vám časem měl rovnou najít ty nejlepší dodavatele pro vaše záměry ve všech oblastech lidského bytí (v našem případě například pro další specializované dotační programy).

Podívejte se, jak Moji lidi využil král Miloslav. Pomohl mu vybrat vyšší daně Andrej Vařič nebo Jiří Rošťáček? Namluvil Radomír Věntus, vedoucí našeho obchodního oddělení.

Dotace je zaměřena na získávání znalostí potřebných pro vývoj nových produktů, materiálů, technologií a služeb prostřednictvím realizace projektů průmyslového výzkumu a experimentálního vývoje.
Aplikace
PŘEDMĚT DOTACE: Průmyslový výzkum, experimentální vývoj. Mzdy výzkumných pracovníků, režie, odpisy, expertní služby.

ŽADATEL: Podnikatelské subjekty, organizace pro výzkum a šíření znalostí.

VÝŠE PODPORY: Až 100 mil. Kč, maximálně 70 %.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ: Od 20. 1. 2017 do 20. 4. 2017.
Podpora zvýšení technických a užitných hodnot výrobků, technologií a služeb, zvýšení efektivnosti procesů výroby, poskytování služeb a další.
Inovace
PŘEDMĚT DOTACE: Technologie, stavby, software a data, projektová dokumentace včetně inženýrské činnosti, práva k užívání duševního vlastnictví, certifikace produktů, marketingová inovace.

ŽADATEL: Podnikatelské subjekty.

VÝŠE PODPORY: Až 100 mil. Kč, maximálně 45 %.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ: Od 18. 1. 2017 do 18. 4. 2017.
Dotace na založení nebo rozvoj center průmyslového výzkumu, vývoje a inovací.
Potenciál
PŘEDMĚT DOTACE: Založení nebo rozvoj center průmyslového výzkumu, vývoje a inovací spočívající v pořízení pozemků, budov, strojů/zařízení a jiného vybavení centra nezbytného pro zajištění aktivit tohoto centra. U malých a středních podniků jsou předmětem podpory i vybrané provozní náklady centra.

ŽADATEL: Podnikatelské subjekty.

VÝŠE PODPORY: Až 75 mil. Kč, maximálně 50 %.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ: Od 16. 1. 2017 do 17. 4. 2017.
Michal Dufek Investujete, vyvíjíte, rozvíjíte váš podnik? Kontaktujte mě a rád vám zdarma a nezávazně představím dotační příležitosti, včetně veškerých souvislostí a rizik. Úspěšný rok 2017!

Ing. Michal Dufek,
konzultant CYRRUS ADVISORY, a.s.
Facebook
Twitter
G+
Web
Email
CYRRUS ADVISORY, a.s.

Společnost CYRRUS ADVISORY, a.s. je stabilní partner na poli poradenství v oblasti dotací, investičních pobídek, rizikového kapitálu a mezinárodních konzultačních služeb. Naši konzultanti a konsorcium odborníků z oblastí celého dotačního spektra jsou připraveni pomoci vám s kompletní realizací projektu a získáním potřebných finančních prostředků. Navštívit nás můžete také na pobočkách v Brně, Praze, Písku, Vyškově nebo v kontaktních kancelářích v Ostravě a ve Zlíně.
Copyright © 2016 CYRRUS ADVISORY, a.s., Všechna práva vyhrazena.

Nepřeji si dostávat Dotační noviny