Dotační noviny CYRRUS ADVISORY jsou prvním elektronickým měsíčníkem v České republice, který se komplexně zaměřuje na problematiku dotací.

Pro správné zobrazení povolte obrázky Nebo si přečtěte noviny zde
Dotační Noviny pro soukromý sektor
Dotační služby
Monitoring dotací
O společnosti

Vážení čtenáři,

v minulém vydání jsme si představili aktualizovaný harmonogram podnikatelských dotací z OP PIK. Nyní díky kolegyni Zemanové přinášíme detailní přehled nejzajímavějších aktuálních výzev. Věříme, že nové Dotační noviny by neměly uniknout Vaší pozornosti. Například v programu Úspory energie je možné nově získat až 80 % dotaci na projektovou přípravu, včetně realizace výběrového řízení na dodavatele!

Určitě doporučujeme „prokliknout se“ ze zkrácených upoutávek na celé články, kde se dozvíte specifika jednotlivých dotačních programů.

Veškeré nové výzvy jako vždy naleznete v naší aplikaci Dotační Manager.

Inspirativní čtení vám přeje redakce Dotačních novin.

Úspory energie
Na konci května byly schváleny zásadní změny v nastavení hodnotících kritérií pro čerpání podpory. Díky novým kritériím se z dotačního programu Úspory energie stává využitelnější nástroj pro firmy.
Využijte až 50 % dotaci na zateplení, výměnu oken, instalaci obnovitelných zdrojů energie, či nákup nových energeticky úspornějších strojů.

 
Výrobní technologie
Jste podnik, který má inovativního ducha? Přinášíte na trh nové výrobky, technologie nebo služby? Pokud byste rádi realizovali inovační projekt na rozvoj svého podnikání, určitě si přečtěte náš článek.
Dotaci můžete čerpat na novostavby nebo přístavby, nové výrobní technologie, softwarové nástroje, či certifikaci. Ale také na designové i marketingové studie.

 
Rekonstrukce brownfieldů
Vlastníte nemovitost, která je nedostatečně využívaná a zanedbaná, nebo ji máte alespoň vyhlédnutou? Máte v plánu rekonstruovat zastaralou infrastrukturu, či přeměnit zchátralou budovu na moderní provozovnu? Pak je pro Vás vhodný dotační program Nemovitosti.
Využijte až 45 % dotaci na stavební výdaje, ale i služby projektantů a dalších expertů.

 
Výzkum a vývoj
Vyvíjíte vlastní výrobky, či služby, případně byste rádi investovali do vytvoření vhodného prostředí pro tyto aktivity? Uvažujete o spolupráci s výzkumnými a vývojovými organizacemi? Pokud je odpověď ano, určitě se podívejte na aktuální dotační programy, které můžete využít
Využijte až 70 % dotaci na mzdy výzkumných pracovníků, vybavení vývojového centra, či expertní služby potřebné pro vaše vývojové aktivity.

 
Moji lidi

Největší program na podporu českých podnikatelů, OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost k 26.6.2018 proplatil 8,383 mld. Kč a zazávazkoval (podepsal smlouvy s žadateli) projekty za 34,218 miliard korun.

Celková alokace programu je 117 miliard korun a projekty je nutné ukončit nejpozději do roku 2022. V oblasti stavebních projektů s dlouhou dobou realizace (například. Nemovitosti) se však s velkou pravděpodobností jedná o poslední výzvy, které se již nebudou opakovat.

CYRRUS ADVISORY, a.s.

Společnost CYRRUS ADVISORY, a.s. je stabilní partner na poli poradenství v oblasti dotací, investičních pobídek, rizikového kapitálu a mezinárodních konzultačních služeb. Naši konzultanti a konsorcium odborníků z oblastí celého dotačního spektra jsou připraveni pomoci vám s kompletní realizací projektu a získáním potřebných finančních prostředků. Navštívit nás můžete také na pobočkách v Brně, Praze, Písku, Vyškově nebo v kontaktních kancelářích v Ostravě a ve Zlíně.
Facebook
Twitter
G+
Web
Email
Copyright © 2018 CYRRUS ADVISORY, a.s., Všechna práva vyhrazena.
Nepřeji si dostávat Dotační noviny