Dotační noviny CYRRUS ADVISORY jsou prvním elektronickým měsíčníkem v České republice, který se komplexně zaměřuje na problematiku dotací.

Pro správné zobrazení povolte obrázky Nebo si přečtěte noviny zde
Dotační Noviny pro soukromý sektor
Dotační služby
Monitoring dotací
O společnosti

Vážení čtenáři,

v aktuálních dotačních novinách se zaměříme na podporu inovativních malých a středních podniků! Podíváme se, jak můžete se státní podporou prezentovat váš projekt zahraničním investorům, třeba v Silicon Valley.

Následně si představíme možnosti programu Horizont 2020.  Víte, že pokud s žádostí do tohoto programu neuspějete, můžete na stejný projekt získat peníze od státu, či „kraje“?

Začínající podnikatelé budou moci znovu získat dotaci na pořízení nových strojů, či vybavení, a to po celé ČR vyjma hlavního města. Ale ať netrháme nit, začneme jako vždy článkem z oblasti úspor energií!

Veškeré dotační příležitosti a stovky otevřených výzev naleznete v naší aplikaci Dotační Manager.

Inspirativní čtení vám přeje redakce Dotačních novin.

V tomto vydání Dotačních novin se budeme věnovat energetickým opatřením, která můžete realizovat za podpory z programu Úspory energie pro suché, mrazírenské i chlazené sklady. Náklady na provoz chladicích zařízení s růstem cen elektrické energie tvoří velmi podstatnou složku provozních nákladů. Zvláště v mrazírenském provozu s vysokými vypařovacími teplotami lze dosáhnout 30 % a více energetických úspor.
Agentura CzechInvest nabízí českým start-upům možnost expandovat na nejatraktivnější zahraniční trhy světa.

Start-upy mají možnost zúčastnit se tříměsíčního pobytu v San Francisku, New Yorku, Londýně a Singapuru. Víte jak networkovat v Silicon Valley, jak získat zákazníky v New Yorku, jak oslnit investory v Londýně nebo jak se připravit na obchodní jednání v Singapuru?
 
Zajímavou příležitost pro inovativní malé a střední podniky představuje program Horizont 2020, jehož SME Instrument umožňuje získat až 70 % podporu na uvedení vašeho produktu na evropské i světové trhy.
Technologie pro začínající podnikatele
V listopadu 2018 by měla být vyhlášena VIII. Výzva Technologie pro začínající podnikatele. Začínající podnikatelé (kteří zahájili podnikání v letech 2014-2017) budou mít znovu možnost získat dotaci na pořízení nových strojů a vybavení svých provozoven. Očekávaná podpora je 45 % z proinvestovaných výdajů, dotace se bude poskytovat v rozpětí od 450 000 Kč do 1 mil Kč a příjem žádostí bude spuštěn v lednu 2019.
Moji lidi
CYRRUS ADVISORY, a.s.

Společnost CYRRUS ADVISORY, a.s. je stabilní partner na poli poradenství v oblasti dotací, investičních pobídek, rizikového kapitálu a mezinárodních konzultačních služeb. Naši konzultanti a konsorcium odborníků z oblastí celého dotačního spektra jsou připraveni pomoci vám s kompletní realizací projektu a získáním potřebných finančních prostředků. Navštívit nás můžete také na pobočkách v Brně, Praze, Písku, Vyškově nebo v kontaktních kancelářích v Ostravě a ve Zlíně.
Facebook
Twitter
G+
Web
Email
Copyright © 2018 CYRRUS ADVISORY, a.s., Všechna práva vyhrazena.
Nepřeji si dostávat Dotační noviny