Dotační noviny CYRRUS ADVISORY jsou prvním elektronickým měsíčníkem v České republice, který se komplexně zaměřuje na problematiku dotací.

Pro správné zobrazení povolte obrázky Nebo si přečtěte noviny zde
Dotační služby
Monitoring dotací
O společnosti

Vážení čtenáři,

v aktuálním vydání Dotačních novin se nejprve zaměříme na program Technologie. Následně se podíváme na nové výzkumné programy, které budou poskytovat Českomoravská záruční a rozvojová banka, a. s., Ministerstvo průmyslu a obchodu a Ministerstvo dopravy.

Veškeré dotační příležitosti a stovky otevřených výzev naleznete v naší aplikaci Dotační Manager.

Inspirativní čtení vám přeje redakce Dotačních novin.

Do 13. 6. 2019 je stále otevřená výzva pro příjem žádostí malých a středních podniků o dotace na výrobní technologie (CNC, lasery, ohraňovací lisy, vstřikovací lisy, vodní paprsky,…), nevýrobní technologie (měřidla, manipulační technika, skenery, kamery, obrazovky, firemní wifi, čipy, čtečky kódů, testery,…), software k nově pořizovaným PC, MS Office, PDF Creator, CAD/CAM systémy, ERP systémy, licence k využívání patentu apod. Dle harmonogramu bude na začátku srpna spuštěna výzva nová a poběží až do 1. 11. 2019.
 
Bezúročný úvěr k financování inovativních projektů v Praze.

PŘEDMĚT DOTACE:
Investiční úvěr na inovativní podnikatelské projekty (pořízení nových strojů a zařízení, výstavbu a technické zhodnocení staveb, pořízení dlouhodobého nehmotného majetku), se splatností až 10 let a s odkladem splátek až na 3,5 roku, bez úroků a poplatků.

ŽADATEL:
Drobní, malí a střední podnikatelé se sídlem či provozovnou na území hlavního města Prahy, kteří podnikají v oblastech, jako je např. zpracovatelský průmysl, stavebnictví, vodohospodářství a zpracování odpadů, maloobchod a velkoobchod, doprava a skladování, ubytování a pohostinství, vzdělávání a další služby.

VÝŠE PODPORY:
Až 90 % ze způsobilých výdajů (úvěr 750 tis. – 15 mil. Kč).

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 31. 12. 2022.

Program je zaměřen zejména na zvýšení mezinárodní konkurenceschopnosti podniků, především rozšířením jejich trhů v zahraničí, pronikáním na trhy nové či posunem výše v globálních hodnotových řetězcích.

PŘEDMĚT DOTACE:
Průmyslový výzkum a experimentální vývoj (osobní náklady, náklady na subdodávky, ostatní přímé náklady, stipendia, nepřímé náklady).

ŽADATEL:
Podniky, výzkumné organizace.

VÝŠE PODPORY:
Až 70 % ze způsobilých výdajů.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 11. 7. 2019.

Program je zaměřen na podporu projektů, jejichž výsledky mají vysoký potenciál pro další uplatnění v nových přístupech, technologických postupech a službách vedoucích k posílení společenských a ekonomických přínosů dopravy.

PŘEDMĚT DOTACE:
Aplikovaný výzkum, experimentální vývoj a inovace v oblasti dopravy (osobní náklady, náklady na subdodávky, ostatní přímé náklady, stipendia, nepřímé náklady).

ŽADATEL:
Podniky, výzkumné organizace.

VÝŠE PODPORY:
Až 80 % ze způsobilých výdajů.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 13. 8. 2019.


Rádi byste věděli o dotačních příležitostech s předstihem?

 

Vyzkoušejte Dotační Manager.

Jen za minulý týden odhalil 44 nových výzev.
CYRRUS ADVISORY, a.s.

Společnost EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., stabilní partner na poli poradenství v oblasti dotací, investičních pobídek, rizikového kapitálu a mezinárodních konzultačních služeb. Naši konzultanti a konsorcium odborníků z oblastí celého dotačního spektra jsou připraveni pomoci vám s kompletní realizací projektu a získáním potřebných finančních prostředků. Navštívit nás můžete také na pobočkách v Brně, Praze či Písku. Technickou podporu zajišťuje sesterská společnost CYRRUS ADVISORY, a.s.
Facebook
Twitter
G+
Web
Email
Copyright © 2019 EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., Všechna práva vyhrazena.
Nepřeji si dostávat Dotační noviny