Přeskočit na obsah

Veřejná soutěž ve výzkumu EUPRO

Cílem programu mezinárodní spolupráce ve výzkumu a vývoji EUPRO II je umožnit prostřednictvím podpory účasti českých výzkumných institucí na koordinaci evropského výzkumu zvýšení účasti v mezinárodních programech výzkumu a vývoje a v bilaterálních aktivitách.

Příjem žádostí:

  • Do 10.3. 2015.

Příjemci podpory:

  • Uchazečem může být pouze výzkumná organizace v souladu s Nařízením, která se přihlásí do veřejné soutěže a která se uchází o poskytnutí podpory v roli jediného příjemce podpory.
  • Dalším účastníkem projektu může být rovněž pouze výzkumná organizace v souladu s Nařízením.

Typy podporovaných projektů:

  • Cílem Programu je umožnit pomocí podpory účast českých výzkumných institucí na koordinaci evropského výzkumu, zvýšit účast českých výzkumných institucí v mezinárodních programech výzkumu a vývoje a také v bilaterálních aktivitách.
  • Programem budou podporovány projekty, které dostatečným způsobem zajistí působení v obou výše uvedených směrech. (Příkladem může být fungující síť regionálních kontaktních organizací a oborových kontaktních organizací).

Forma a výše podpory:

  • Program je určen na podporu základního výzkumu, kde je povolena maximální intenzita podpory až do výše 100 %. Intenzita podpory vypočtená pro uchazeče (příjemce podpory) a další účastníky projektu nesmí u žádného z těchto subjektů dle oddílu 4 článku 25 odst. 5) Nařízení přesáhnout 100%

Máte-li zájem o bližší informace, neváhejte nás kontaktovat.
Podívejte se také na článek k této výzvě Podpora mezinárodní spolupráce ve výzkumu a vývoji, od redaktorů webu Dotační-noviny.cz.
Zdroj
[mpress_banner banner=“7713”]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nahoru