Dotační noviny CYRRUS ADVISORY jsou prvním elektronickým měsíčníkem v České republice, který se komplexně zaměřuje na problematiku dotací.

Pro správné zobrazení povolte obrázky Nebo si přečtěte noviny zde
Dotační služby
Monitoring dotací
O společnosti

Vážení čtenáři,

v aktuálních dotačních novinách si představíme šíři dotační podpory prostřednictvím státních subvencí, městských programů, či strukturálních fondů implementovaných v rámci takzvaných místních akčních skupin.

Začneme programem ÉTA zaměřeným na podporu zapojení společenských a humanitních věd do projektů aplikovaného výzkumu, pokračovat budeme regionálními programy.

Veškeré dotační příležitosti a stovky otevřených výzev naleznete v naší aplikaci Dotační Manager.

Inspirativní čtení vám přeje redakce Dotačních novin.
Tato veřejná soutěž je zaměřena na podporu zapojení společenských a humanitních věd do projektů aplikovaného výzkumu, experimentálního vývoje a inovací, které jsou přínosné pro udržení a zvyšování kvality života člověka v reakci na dynamické společenské, ekonomické, globalizační, kulturní nebo technologické proměny.

PŘEDMĚT DOTACE:
Program ÉTA se obrací na výzkumnou komunitu společenských věd, humanitních věd a umění (SHUV), aby navrhovala řešení výzev a příležitostí 21. století v reakci na sociální, ekonomické, globalizační, kulturní nebo technologické proměny.

ŽADATEL:
Výzkumné organizace; Podniky – právnické osoby či podnikající fyzické osoby.

VÝŠE PODPORY:
Až 80 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 31. 10. 2019.

Cílem výzvy je podpořit zajištění péče o děti v době mimo školní vyučování, v době, kdy jsou rodiče v zaměstnání.

PŘEDMĚT DOTACE:
Zařízení péče o děti zajišťující péči o děti v době mimo školní vyučování; Doprovody na kroužky a zájmové aktivity; Příměstské tábory; Společná doprava dětí do/z školy, dětské skupiny a/nebo příměstského tábora; Vzdělávání pečujících osob.

ŽADATEL:
Obce; Dobrovolné svazky obcí; Organizace zřizované obcemi; Organizace zřizované kraji; Příspěvkové organizace; Nestátní neziskové organizace; Poradenské a vzdělávací instituce; Poskytovatelé sociálních služeb; Školy a školská zařízení.

VÝŠE PODPORY:
Až 100 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 4. 10. 2019.

Dotace na vznik nového sociálního podniku, založením nového podnikatelského subjektu a rozšíření stávajícího podniku, který v době podání žádosti není sociálním podnikem.

PŘEDMĚT DOTACE:
Výstavba, rekonstrukce a vybavení sociálních podniků.

ŽADATEL:
Osoby samostatně výdělečně činné; Obchodní korporace; Nestátní neziskové organizace; Církve; Církevní organizace.

VÝŠE PODPORY:
Až 95 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 30. 9. 2019.

Program podpory spolupráce podniků a výzkumných organizací v Plzeňské metropolitní oblasti „Plzeňské podnikatelské vouchery“ (dále jen program) je jedním z nástrojů, kterými statutární město Plzeň přispívá k rozvoji podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti firem.

PŘEDMĚT DOTACE:
Nákup služeb, jejichž výsledky/výstupy příjemce dotace potřebuje na plánované inovační aktivity v rámci svých podnikatelských činností.

ŽADATEL:
Podnikatelské subjekty.

VÝŠE PODPORY:
Až 75 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 3. 10. 2019.


Rádi byste věděli o dotačních příležitostech s předstihem?

 

Vyzkoušejte Dotační Manager.

Jen za minulý týden odhalil 27 nových výzev.
CYRRUS ADVISORY, a.s.

Společnost EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., stabilní partner na poli poradenství v oblasti dotací, investičních pobídek, rizikového kapitálu a mezinárodních konzultačních služeb. Naši konzultanti a konsorcium odborníků z oblastí celého dotačního spektra jsou připraveni pomoci vám s kompletní realizací projektu a získáním potřebných finančních prostředků. Navštívit nás můžete také na pobočkách v Brně, Praze či Písku. Technickou podporu zajišťuje sesterská společnost CYRRUS ADVISORY, a.s.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Web Web
Email Email
Copyright © 2019 EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., Všechna práva vyhrazena.
Nepřeji si dostávat Dotační noviny