Dotační noviny CYRRUS ADVISORY jsou prvním elektronickým měsíčníkem v České republice, který se komplexně zaměřuje na problematiku dotací.

Pro správné zobrazení povolte obrázky Nebo si přečtěte noviny zde
Dotační služby
Monitoring dotací
O společnosti


Vážení čtenáři,

v aktuálních dotačních novinách pro podnikatele z více než 340 otevřených výzev vybíráme:
  • Program Trend zaměřený na rozvoj nových technologií/materiálů a zvyšující míru automatizace, robotizace a využití digitálních technologií.
  • Dotaci na výrobu zdravotnických prostředků a prostředků osobní ochrany.
  • Regionální dotaci v oblasti kultury na zmírnění důsledků spjatých s pandemií COVID-19.
  • Program MV ČR zaměřený na získání, udržování a rozvíjení specifických schopností potřebných ke zvládání krizových situací v případě epidemiologických hrozeb či úniků biologických agens nebo toxinů.
Veškeré dotační příležitosti a stovky otevřených výzev naleznete s předstihem v naší aplikaci Dotační Manager.

 Za Dotační noviny přejeme inspirativní čtení.
Podpora zvýšení mezinárodní konkurenceschopnosti podniků, především rozšířením jejich trhů v zahraničí, pronikáním na trhy nové či posunem výše v globálních hodnotových řetězcích.

PŘEDMĚT DOTACE:
Projekty průmyslového výzkumu a experimentálního vývoje, jejichž cílem je zavedení výsledků do praxe, zejména do průmyslové výroby a do nabídky produktů na trhu, projekty rozvíjející nové technologie a materiály, zvyšující míru automatizace a robotizace a využití digitálních technologií.

ŽADATEL:
Podniky, Výzkumné organizace.

VÝŠE PODPORY:
Až 70 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 24.6.2020.

V souvislosti s aktuální situací a bojem proti onemocnění COVID-19 vyhlásilo Ministerstvo průmyslu a obchodu XII. výzvu v programu Technologie na podporu podnikatelské činnosti orientovanou na výrobu zdravotnických prostředků a prostředků osobní ochrany nebo na likvidaci infekčního odpadu.
 
Mezi podporované osobní ochranné a zdravotnické prostředky například patří: roušky, ústenky, chirurgické masky, respirátory; operační, laboratorní nebo vyšetřovací rukavice; ochranné obleky, pláště, zástěry; čepice; návleky na boty; štíty, brýle; výtěrové sady a štětičky; dezinfekce; plicní ventilátory; monitorovací systémy, elektrokardiografy, tomografy, aj. Více informací naleznete v našem článku.
Dotační program na jednorázovou neinvestiční finanční podporu na pokrytí a překlenutí nezaviněných finančních ztrát a výpadků způsobených opatřeními vlády a ministerstev v rámci šíření pandemie COVID-19.

PŘEDMĚT DOTACE:
Podpora podnikatelům v oblasti kultury.

ŽADATEL:
Právnické osoby a OSVČ se sídlem na území města Brna poskytující kulturní služby na území města Brna po dobu minimálně jednoho roku ke dni podání žádosti.

VÝŠE PODPORY:
Maximální výše dotace činí 50 000 Kč.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 31.7.2020.

Výzkumné a vývojové aktivity v oblasti bezpečnosti státu a jeho občanů v souladu se strategií prevence, minimalizace a potlačování bezpečnostních hrozeb.

PŘEDMĚT DOTACE:
Dosažení nových poznatků a nových či zdokonalených technologií, které umožní složkám integrovaného záchranného systému ČR získat, osvojovat si, udržovat a rozvíjet specifické schopnosti potřebné ke zvládání krizových situací v případě epidemiologických hrozeb či úniků biologických agens nebo toxinů: 1) Priorita 1 – Bezpečnost občanů; 2) Priorita 3 – Krizové řízení a bezpečnostní politika.

ŽADATEL:
Podniky, Organizace pro výzkum a šíření znalostí.

VÝŠE PODPORY:
Až 100 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 12.6.2020.


Rádi byste věděli o dotačních příležitostech s předstihem?

 

Vyzkoušejte Dotační Manager a získejte přístup ke stovkám dotačních výzev.
CYRRUS ADVISORY, a.s.

Společnost EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., stabilní partner na poli poradenství v oblasti dotací, investičních pobídek, rizikového kapitálu a mezinárodních konzultačních služeb. Naši konzultanti a konsorcium odborníků z oblastí celého dotačního spektra jsou připraveni pomoci vám s kompletní realizací projektu a získáním potřebných finančních prostředků. Navštívit nás můžete také na pobočkách v Brně, Praze či Písku. Technickou podporu zajišťuje sesterská společnost CYRRUS ADVISORY, a.s.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Web Web
Email Email
Copyright © 2020 EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., Všechna práva vyhrazena.
Nepřeji si dostávat Dotační noviny