Dotační noviny CYRRUS ADVISORY jsou prvním elektronickým měsíčníkem v České republice, který se komplexně zaměřuje na problematiku dotací.

Pro správné zobrazení povolte obrázky Nebo si přečtěte noviny zde
Dotační služby
Monitoring dotací
O společnosti

Vážení čtenáři,

v aktuálních Dotačních novinách se podíváme, jaké dotace pro podnikatele jsou plánovány v letech 2020–2021. Detailněji se zaměříme na připravovanou výzvu ICT a sdílené služby – Digitální podnik, která by měla být vyhlášena vůbec poprvé (a možná také naposled).

Dále vás seznámíme se zajímavým programem COVID – Kultura, který je určen na úhradu marně vynaložených výdajů na kulturní akce. Na závěr představíme výzvu zaměřenou na aplikovaný výzkum v oblasti životního prostředí.

Veškeré dotace naleznete v naší aplikaci Dotační Manager, kde je pro vás aktuálně připraveno 295 výzev.

Inspirativní čtení a pěkný konec léta vám přeje redakce Dotačních novin.
Jaké výzvy budou do konce stávajícího programového období ještě vyhlášeny? Jaké podnikatelské záměry už letos dotací nepodpoříte? Kdy se počítá s rozběhem nového programového období?
 
Chcete, aby vaše firma fungovala efektivně, a vy jste měli kompletní kontrolu nad úkoly a rozdělením práce? Potřebujete pro firemní digitalizaci nový hardware (servery, QR čtečky, monitorovací a měřící zařízení) nebo pokročilý software? Chcete mít více zabezpečenou firemní síť?

Pandemie COVID ukázala, jak důležitá je digitalizace ve všech oblastech. Nákup software a hardware v českých podnicích podpoří nová výzva Ministerstva průmyslu a obchodu.
 
Speciální dotační program COVID – Kultura připravilo MPO ve spolupráci s MK v reakci na celosvětovou pandemii koronaviru. Určen je podnikatelům v oblasti kulturního a kreativního průmyslu.

PŘEDMĚT DOTACE:
Podpora podnikatelským subjektům v oblasti kultury na marně vynaložené výdaje, které vznikly v rozhodném období od 1. října 2019 do 17. května 2020 ve spojitosti s organizací kulturních akcí, které se měly konat v období od 10. března 2020 do 31. srpna 2020 a byly v přímé souvislosti s mimořádnými opatřeními vlády přesunuty nebo zrušeny.

ŽADATEL:
Pořadatelé festivalů a přehlídek; Hudební kluby; Technické firmy a podnikatelské subjekty zajišťující akce v rámci kulturní služby veřejnosti (poskytující služby či prostory pro kulturní akce dle Programu); Umělecká tělesa, tj. umělecké soubory, hudební tělesa či orchestry; Pořadatelé cirkusů a nového cirkusu; Umělecko-manažerské agentury, které jsou hlavními pořadateli kulturní akce; Galerie a muzea; Divadla; Podnikatelské subjekty, které mají jako svou hlavní činnost pořádání či zajištění hudebních, hudebně dramatických, tanečních a divadelních projektů, jejichž primárním cílem je poskytnutí kulturní služby veřejnosti v oblasti Performing Arts; Individuální umělci.

VÝŠE PODPORY:
Až 50 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 18. 9. 2020.

Program Prostředí pro život je zaměřen zejména na nová řešení v oblasti životního prostředí v České republice.

PŘEDMĚT DOTACE:
Dlouhodobé projekty aplikovaného výzkumu, které budou podporovat systémová a komplexní environmentální řešení ve výzkumném tématu „Socioekonomický výzkum“.

ŽADATEL:
Výzkumné organizace; Podniky; Organizační složky státu.

VÝŠE PODPORY:
Až 90 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 28. 10. 2020.


Rádi byste věděli o dotačních příležitostech s předstihem?

 

Vyzkoušejte Dotační Manager a získejte přístup ke stovkám dotačních výzev.
CYRRUS ADVISORY, a.s.

Společnost EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., stabilní partner na poli poradenství v oblasti dotací, investičních pobídek, rizikového kapitálu a mezinárodních konzultačních služeb. Naši konzultanti a konsorcium odborníků z oblastí celého dotačního spektra jsou připraveni pomoci vám s kompletní realizací projektu a získáním potřebných finančních prostředků. Navštívit nás můžete také na pobočkách v Brně, Praze či Písku. Technickou podporu zajišťuje sesterská společnost CYRRUS ADVISORY, a.s.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Web Web
Email Email
Copyright © 2020 EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., Všechna práva vyhrazena.
Nepřeji si dostávat Dotační noviny