Dotační noviny CYRRUS ADVISORY jsou prvním elektronickým měsíčníkem v České republice, který se komplexně zaměřuje na problematiku dotací.

Pro správné zobrazení povolte obrázky Nebo si přečtěte noviny zde
Dotační služby
Monitoring dotací
O společnosti


Vážení čtenáři,

v aktuálních dotačních novinách nejprve uvedeme, proč se vyplatí nezanedbávat výběr dodavatele i v případech, kdy není nutné realizovat oficiální výběrové řízení.

Podíváme se na stěžejní program pro podporu podnikatelů od roku 2021.

 Z 370 aktuálně otevřených výzev pro podnikatele představíme dotace na budování vysokorychlostního internetu a na závěr dotace na nákup služeb od kreativců v Královéhradeckém kraji.

Veškeré dotační příležitosti a stovky otevřených výzev naleznete s předstihem v naší aplikaci Dotační Manager.

 Za Dotační noviny přejeme inspirativní čtení.
Ve článku od našeho právníka Luboše představujeme důvody, proč se vyplatí věnovat zvýšenou pozornost výběru dodavatele i v situacích, kdy vás k tomu metodika přímo nenutí.
 
Stěžejním programem pro podporu podnikatelů v budoucím programovém období 2021-2027 bude Operační program Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost.

Ministerstvo průmyslu a obchodu nyní zahájilo ke zpracovanému návrhu OP TAK veřejnou konzultaci a dává tak možnost široké veřejnosti zapojit se do připomínkování tohoto návrhu.

Zpětnou vazbu k programovému dokumentu lze zasílat do 7. června 2020. Návrh programu a více informací naleznete na stránkách mpo.cz.
 
Cílem programu je rozšíření moderní infrastruktury umožňující v souladu s podmínkami Národního plánu rozvoje sítí nové generace spolehlivě poskytovat vysokorychlostní služby elektronických komunikací.

PŘEDMĚT DOTACE:
Zřizování nových sítí a rozšiřování (modernizace) stávající infrastruktury přístupových sítí pro vysokorychlostní přístup k internetu poskytovaný v pevném místě tak, aby dosáhly vlastností sítí NGA dle článku 2 bodu 138 Komise (EU) č. 651/2014, s cílem nabídnout a umožnit koncovému zákazníkovi vysokorychlostní přístup k internetu.

ŽADATEL:
Podniky.

VÝŠE PODPORY:
Až 75 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 5.8.2020.

Dotace na zvýšení kvality nabídky malých a středních podniků, zejména jejich produktů a služeb, díky čemuž budou schopny upevnit svou pozici na trhu.

PŘEDMĚT DOTACE:
Nákup kreativní služby některé z těchto podporovaných oblastí: 1) Architektura / interiérový design / průmyslový a produktový design; 2) Design Thinking; 3) Kulturní dědictví; 4) Fotografie /Film, video /Hudba, zvuk; 5) Výtvarné umění, grafický design, branding, marketingové strategie; 6) Informační a komunikační technologie; 7) Práce s texty včetně vydavatelství; 8) Řemesla.

ŽADATEL:
Malé a střední podniky, fyzické osoby podnikající.

VÝŠE PODPORY:
Až 80 % ze způsobilých výdajů projektu.

PŘÍJEM ŽÁDOSTÍ:
Do 29.6.2020.


Rádi byste věděli o dotačních příležitostech s předstihem?

 

Vyzkoušejte Dotační Manager a získejte přístup ke stovkám dotačních výzev.
CYRRUS ADVISORY, a.s.

Společnost EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., stabilní partner na poli poradenství v oblasti dotací, investičních pobídek, rizikového kapitálu a mezinárodních konzultačních služeb. Naši konzultanti a konsorcium odborníků z oblastí celého dotačního spektra jsou připraveni pomoci vám s kompletní realizací projektu a získáním potřebných finančních prostředků. Navštívit nás můžete také na pobočkách v Brně, Praze či Písku. Technickou podporu zajišťuje sesterská společnost CYRRUS ADVISORY, a.s.
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Web Web
Email Email
Copyright © 2020 EU LEGAL ADVISORY, s.r.o., Všechna práva vyhrazena.
Nepřeji si dostávat Dotační noviny